Exceptionell Digital Analys
Realtid datainsamling spetsforskning Spetsforskning
Omfattande forskning

Veta för hur din webbplats presterar och få den tydliga bilden av ditt varumärke och dess roll på marknaden. Vårt team ger alla nödvändiga verktyg som övervakar din tävling, utvärderar chansen och de steg du behöver ta för att hålla dig uppdaterad. För att lyckas i affärer behöver du en fullständig, detaljerad inblick 24/7 och det här är vad vi kan göra för dig. Få en fullständig rapport om dina sökord, besökare, konkurrenter och strategi med hjälp av våra experter.

Samla in sökord
Det finns miljoner nyckelord relaterade till din nisch.
Vi kan välja de bästa av dem åt dig.
Systemet vi har utvecklat ger dig de mest passande
nyckelfraserna som gör att du kan bygga den perfekta kärnan för sökord.
Felsökning
Vi skannar din webbplats efter eventuella problem och fel som gör din webbplats långsam och förhindrar dess utveckling. Du får en komplett lista och kan sedan välja att lösa felen själv eller ta hjälp av experter/oss.
Övervaka rankningar
Vi analyserar regelbundet din sökordsranking på din webbplats för att utvärdera dina framsteg. Vi jobbar uteslutande med uppdaterad data för att ni ska vara redo för nästa steg.
Konkurrensanalys
Vi ger dig en inblick i strategin för dina konkurrenter och låter dig jämföra det med dina. Detta kommer att begränsa din sökning efter den perfekta affärsplanen och låta dig leda tävlingen. Vi ger dig dina konkurrenters strategi och låter jämför med din. Detta kommer ge dig den perfekta affärsplanen för att gå om dina konkurrenter.
Hitta dina kunder på 6 steg
Ange URL
Så här fungerar analysprocessen. Ge oss webbadressen till din webbplats så kan vi analysera rankingen på den samt se vilka som är dina konkurrenter.
Håll dig uppdaterad
Ange listan med nyckelord som antingen gjordes av dig eller föreslaget av systemet. Du kommer omedelbart att informeras om eventuella ändringar på dina positioner.
Följ framstegen
Missa aldrig någonting om din rankingtillväxt: våra experter skulle övervaka och samla in data för dig. Läs om alla förändringar och anpassa till dem i tid.
Följ upp konkurrenterna
Titta på hur bra det går för dina konkurrenter och vilka sökord du delar med dem. Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna som användes inom ditt område.
Bli starkare
Använd den erhållna informationen för att genomföra förbättringar och bygga upp ditt varumärke. Kraften i våra grafer och diagram är din!
Var medveten
Ditt personliga rapportcenter kommer att förse dig med de senaste nyheterna om din marknadsföring. Oavsett om det finns ett fel att fixa eller en kraftig ökning av rankningar, kommer du få information först.
Ring oss
0793370753