E-postmarknadsföring och sociala medier befodran
Ge oss ett mål. Få jackpot.
Bli social och vinn

Innehåll är nyckeln till din publiks hjärtan. Så, du måste använda sig av det innehåll som dina potentiella kunder kommer över varje dag på egen hand. Naturligtvis menar vi sociala nätverk och e-postmeddelanden. Vet inte hur man gör din sociala media profil till ett uttag och gör omvandlingshöjande e-post? Oroa dig inte! Vårt team kommer att ta hand om det. Efter ett djupt arbete med dina Twitter-, Facebook- och Instagram-konton kommer din publik att hitta ditt varumärke helt oemotståndligt.

Kraften av liknade och delade inlägg är överväldigande, och vi hjälper dig att använda det till din fördel.

Att definiera publiken
Vårt team har alla verktyg och färdigheter som krävs för att hitta och analysera typen av publik, dess behov och hur ditt företag kan tillfredsställa dem.
Växande varumärke
Få efterföljare med vår hjälp, hålla dem medvetna om de senaste erbjudandena, uppdateringar eller ändringar och se dem sprida ordet om ditt företag.
Posthantering
Våra sociala medier chefer håller ögonen på de sociala nätverkens algoritmer för att anpassa sig till alla förändringar i tiden.
Relevant innehåll
Vi ser till att ditt varumärke följer och sätter trenden. När det är det perfekta ögonblicket att göra en enastående post tar vi det!
Sprid meddelanden

Nå ut till dina engångs köpare och abonnenter och gör dem till långsiktiga kunder. Det bästa sättet att få kunder är att påminna dig själv på den mest fantasifulla och användbaraste sättet. Det är vad våra e-postmarknadsföringstekniker specialiserar sig på. De kommer att utveckla alla typer av e-postmeddelanden för att fånga användarnas intresse, hålla dem kopplade och få dem att komma tillbaka till din webbplats.

Tveka inte att utnyttja potentialen i e-postmeddelanden och den inkomst de kan få dig. Kom före din tävling!

Konvertering av abonnenter
Vi lockar besökarna genom White Hat-teknikerna och gör dem till köpare via e-post.
Vanliga rapporter
Håll dig försedd med relevanta data och statistik för att se omställningen och effektivitetsnivån.
Vanliga uppdateringar
Med hjälp av vårt tillkännagivande e-postmeddelanden, kommer dina prenumeranter alltid vet vad som händer och hur de kan dra nytta av det.
Fördjupad insikt
Dina kunder kommer aldrig att bli förvirrad över hur ditt företag fungerar: informationen e-post med alla nödvändiga tips och information kommer att ta hand om det.
Full kontroll
Efter att ha analyserat varje användares åtgärder på din webbplats skickar vi dem transaktionsmeddelanden med tips om vilken produkt eller tjänst som kan vara bra för dem.
Effektiv reklam
När det finns en rabattsäsong eller någon annan händelse, kommer våra annonseringsemails att hålla dina abonnenter publicerade och redo att gå till din webbplats och göra ett bra köp.
6 steg för att binda med din målgrupp
Detaljerad revision
Först studerar våra experter din nuvarande framsteg i sociala medier och genomför en forskning för att se hur det kan utvecklas.
Analyserar målgrupp
Efter granskningen av dina sociala medier ser vi vilken typ av målgrupp din verksamhet riktar sig till och hur vi kan överklaga dem.
Planeringsstadiet
Vi skapar en strategi som passar ditt företag och dess syfte perfekt: från innehåll och slutar med inläggsstilen
Starta åtgärder
Vårt team börjar lägga in och skicka e-post enligt den godkända planen. Vi övervakar all kommunikation och feedback.
Spam Watch
Vi fortsätter dialogen mellan ditt varumärke och publiken medan du rensar ut alla spamfyllda inlägg som kan visas.
Rapportering av prestanda
Vi fortsätter att rapportera till dig om framsteg, omräkningskurser och slutresultat av vår sociala mediekampanj, som ger dig analytiska data.
Ring oss
0793370753